Contact  +31620168520 info@mozaieksieraden.nl
Follow us

Mozaïek Sieraden online winkel voorwaarden

Alles wat u moet weten om succesvol te kopen

Mozaïek Sieraden is een eenmanszaak gevestigd op het Koepad 22 8161 RZ te Epe


Garantie
 

De garantie dekt geen defecten of breuken die zijn veroorzaakt door misbruik of andere acties die leiden tot ongerechtvaardigde beschadiging van het artikel.

Verzenden
 

Alle bestellingen worden verzonden via KPN post

Ruilen en
retourneren

Mozaïek Sieraden biedt u de mogelijkheid om
binnen 30 dagen online gekochte artikelen  te ruilen  en / of te retourneren.


PRIJS

Al onze prijzen zijn aangegeven in euro's en inclusief BTW.  De enige bijkomende kosten zijn verzendkosten.
Verzendkosten van € 4,00 worden toegevoegd aan het uiteindelijke bedrag.  Bij bestellingen boven € 25,00 zijn de verzendkosten gratis. 

BESTELLINGEN 

Het aan- en verkoopcontact wordt geacht te zijn geformaliseerd op het moment van ontvangst van de betaling door Mozaïek Sieraden. 
Zij zal geen bestellingen in behandeling nemen als deze onjuist en onvolledig zijn of als de betaling niet is ontvangen.  

ONMOGELIJKHEID VAN LEVERING

Alle bestellingen worden verzonden via KPN post.  Als het niet lukt om uw bestelling af te leveren, laat de vervoerder een ontvangstbewijs achter en ligt het pakket gedurende een periode van 10 dagen in de delegatie.  Na de periode van 10 dagen gaat de zending terug naar Mozaïek Sieraden.

RETOURNEREN EN RUILEN

Mozaïek Sieraden biedt u de mogelijkheid om online gekochte artikelen
te ruilen en / of te retourneren Na ontvangst van uw bestelling heeft u 30 dagen de tijd om de door u gewenste producten te ruilen en / of te retourneren. 
Neem voordat u uw bestelling terugstuurt contact met ons op via: info@mozaieksieraden.nl.
De kosten voor het retourneren en retourneren van het product zijn voor rekening van de klant, behalve in het geval van een kapot product of als het product niet overeen komt met de gekochte bestelling.  De te retourneren producten worden geretourneerd met hun originele etikettering en verpakking.
De terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats op dezelfde manier als waarmee de betaling in de kortst mogelijke tijd is gedaan, vanaf de ontvangst van het product, nadat de retourzending is onderzocht en geaccepteerd.
Mozaïek Sieraden behoudt zich het recht voor om retourneren die na de deadline zijn meegedeeld of verzonden, of items die niet in dezelfde staat zijn als waarin ze zijn ontvangen, te weigeren.
Mozaïek Sieraden aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van mogelijke vertragingen in de levering, die niet te wijten zijn aan haar inzet. 

Verzenden

Mozaïek Sieraden verzendt over de hele wereld.  Verzendingen in Nederland kosten meestal 2- 3 dagen. Over de wereld kan het wel 14 dagen in beslag nemen.  

BETALINGSMETHODEN

Bij Mozaïek Sieraden zijn de volgende betaalmiddelen: 
- Ideal
- Bankoverschrijving